Takaisin asiaan Rajat ovat rakkautta - vastuussa jälkipolville, eduskuntaehdokas 2019!

Punavihreiden naisten feminismissä ei välitetä raiskauksista


Niin sitä sitten kokoomuslainen mies teki eduskunnassa aloitteen raiskausten minimirangaistusten nostamiseksi ja ehdonalaistuomioiden poistamiseksi. Samalla lasten seksuaalirikostuomiot kovenevat. Punaviheröt, eivätkä muutkaan feministejä leikkivät naiset saaneet asiaa kuntoon tähän päivään mennessä. Punaviherönaiset kun ovat tyypillisesti vaatineet, että parisuhderaiskaukset ja tuntemattomien päällekarkaukset on nähtävä täysin toisiinsa rinnastettavina rikoksina. Koska parisuhderaiskauksia on vaikea todentaa luotettavasti, on rangaistusasteikon alapään tuomiot ollut pakko pitää varsin mitättöminä. Ilmeisen oikeudentajuttomat tuomarit ovat sitten käyttäneet kaikissa raiskaustuomioissa mieluiten rangaistusasteikon alapäätä - ehkäpä näistä on ollut helpompi samaistua tekijöihin, kuin uhreihin.


Kaduilla tapahtuvat hyökkäykset uhkaavat meitä kaikkia tyttöjä ja naisia. Sen sijaan raiskauksen uhka parisuhteessa kohdistuu vain osaan naisista. Parisuhderaiskaukset voidaan nähdä osana kahdenkeskistä parisuhdehelvettiä, josta muilla ei kokonaisuudessaan ole selkeää käsitystä. Ehkä läheisen seksuaalinen hyökkäys aiheuttaa yleensä enemmän traumoja uhrille, mutta väitän, että suuri osa tästä traumasta johtuu itse persiilleen menneestä parisuhteesta. Parisuhderaiskauksessa oma keho on kuitenkin jo annettu toisen käyttöön; kyse on vain pakotuksesta sellaisena ajankohtana, kun toinen ei seksiä halua. Väkivallan pelosta pääsee periaatteessa pois heti, kun lähtee suhteesta. Kadulla raiskatuksi tulleelle taas napsahtaa helposti traumaattinen pelko päälle aina kadulle astuessaan.


Parisuhteet ovat "kahden kauppa" ja vaikkeivät raiskaukset ole tietenkään koskaan uhrin vika, niin naiset voivat miesvalinnoillaan vaikuttaa siihen, tulevatko raiskatuiksi. Varmaan jotain mätää noissa miehissä on ollut näkyvissä jo ennen raiskausta. Osa naisista on vaan liian alistuvia ja sellaisiahan alistushakuiset miehet hakevat. Osa naisista on silmä mustana jo seurusteluvaiheessa, mutta menevät silti naimisiin turpaan vetävän miehen kanssa. Tosiaan, jos joillain on kotona turvatonta ja väkivaltaista, niin asian voi korjata. Mutta jos meillä on kaduilla turvatonta, niin sitä ei niin vaan korjatakaan. Pidetään edes julkinen tila suht turvallisena!

Kaikkein pahinta kuitenkin on, kuinka punavihreät naiset liputtavat naisia halveksivista kulttuureista tulevien miesten massamaahanmuuttoa. Lapsista, eikä naisista välitetä sen enempää hädänalaisissa maissa, kuin kotimaassakaan. Vaikka Lähi-idästä ja Afrikasta tulevien miesten raiskauksia kuvaava suhdeluku (ikävakioitu) kantasuomalaiseen mieheen nähden on noin 16:1 (seuraava linkki, s. 31) vastauksena on, että raiskaavathan suomalaisetkin miehet. http://www.optula.om.fi/material/attachments/optula/julkaisut/tutkimuksia-sarja/XZ5bk8f2H/265_Lehti_ym_2014.pdf . Korostetaan suomalaisten miesten parisuhderaiskauksia. Eivätkö kotien ulkopuolella raiskaavat todennäköisesti raiskaa suomalaismiestä herkemmin myös parisuhteessa? Jos raiskausherkistä kulttuureista tulevien miesten vaimot ilmoittaisivat miestensä raiskauksista edes sen verran, kuin suomalaisnaiset, esitetty suhdeluku olisi vielä suurempi. Saalistajien määrän voi olettaa kasvavan räjähdysmäisesti, kun huomioidaan erityisen raiskausherkkien miesten massamaahanmuutto. Vaikka vain pieni osa tulijoista raiskaa, niin yhteiskunnallinen vaikutus on valtava ja sietämätön, kuten Ruotsin suurkaupunkien tilanteesta ilmenee http://dailycaller.com/2015/10/23/sweden-opened-its-doors-to-muslim-immi... . Tilanne pahenee selkeästi aikaisintaan, kun turvapaikkapäätökset ja perusasiat on saatu kuntoon.


Mutta miksi ilmiölle haetaan selityksiä? Vastaus on päivänselvä. Muslimikulttuurien arvomaailma on tasa-arvon, yksilönvapauden ja individualismin suhteen täysin vastakkainen länsimaisten kulttuurien kanssa - vaikkapa Afganistan edustaa radikalismin ääripäätä. Yhteisöllisissä kulttuureissa myös joukkoraiskaukset ovat yleisiä. Kurssituksin ei yleensä muuteta arvomaailmaa ja ihmiskäsitystä. Toisekseen syrjäytyminen tietenkin aggressivoi ihmistä. On ristiriitaista, miten kulttuurien merkitystä korostetaan hyvissä asioissa, mutta toisaalta taas kielteisissä asioissa yritetään mitätöidä.


Raiskaus ei aina ole raiskaus, kuten naisasianaiset ovat yrittäneet vakuutella. Jos kaveriporukka laittaa piloillaan nakin sammuneen kaverinsa takapuoleen on kyse mauttomasta pilasta. Siitäkin tulee rangaista asianomaisen vaatimuksesta, mutta ei raiskauksena. Päällekarkaukset julkisilla paikoilla on kriminalisoitava vähintään neljän vuoden ehdottomin vankeusrangaistuksin, ilman ensikertalaisalennuksia ja muiden raiskauksien asteikko voi alkaa alempaa.

Kiitos, perussuomalaiset ja kokoomuslaiset feministimiehet!

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

30Suosittele

30 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (70 kommenttia)

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

"oma keho on kuitenkin jo annettu toisen käyttöön" kuulostaa prostituutiolta.
Raiskaus on kuitenkin väkivaltaa parisuhteessakin.
Miten voi lievästikään tuomita rikoksesta josta ei ole näyttöä?
En ole huomannut että kukaan olisi liputtanut minkäänlaisen massamuuton puolesta.
Mistä se nakkiesimerkki on? Sellainen pila tuskin onnistuu ilman apuvälineitä.

Helena Makinen

Prostituutiolta??
Jotain oleellista on mennyt Margaretalta ohi.
Prostituutiossa ei anneta, siinä ostetaan ja myydään. Ihan tavallista kauppaa.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Annetaan käyttöön maksua vastaan.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #26

Margareta, eiköhän se ole kuitenkin maailman toiseksi vanhin ammatti, mainintoja jopa Raamatussamme, sukupuolivietti on neljänneksi tärkeimmällä sijalla ihmisen elämässä.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield Vastaus kommenttiin #49

Ai, sinunko elämässä sukupuolivietti on vasta neljännellä sijalla?
Prostituoitu ei myy palveluitaan viettinsä viemänä vaan antaa käyttää ruuminsa tuntematta sukupuolista vetovoimaa.

Anna Vuorinen Vastaus kommenttiin #55

Mistä sen tiedät?
Onko kokemusta.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield Vastaus kommenttiin #61

Tiedän paljonkin josta ei ole omakohtaista kokemusta. Yksittäisen kokemuksen perusteella ei voi yleistää.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #55

Margareta,jompikumpi meistä on poikkeava,sillä mielestäni ihmiselle on tärkein vesi, lepo ja ravinto,kun nämä on kunnossa,niin tuleekin seksi.

Minä en ole nainen, joten en voi puhua kokemusperäisesti, miksi nainen alkaa
"portoksi" raamattua lainaten.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #55

Margareta, kaikki naiset eivät ole frigitejä on myös nymfomaanejakin ja heille sopinee huvi ja hyöty.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield Vastaus kommenttiin #73

Ei prostituoitu tarvitse olla frigidi, vaikka sellainen vaara voi olla ammatin harjoittamisesta. Ammatin ulkopuolisiakin suhteita voi olla omaksi iloksi.
Toki voi olla poikkeustapauksia jotka onnistuvat yhdistämään huvin ja hyödyn.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #74

Onko nymfomaani positiivinen poikkeustapaus tätä maailaman toiseksi vanhinta ammattia ajatellen ?

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield Vastaus kommenttiin #75

Positiivisuudesta en tiedä, mutta ihmisen varhaishistoriassa harjoitettiin monia ammatteja ennen kuin missään yhteisössä oli tarvetta ansaita elantonsa prostituutiolla.

Käyttäjän hennakajava kuva
Henna Kajava

"Miten voi lievästikään tuomita rikoksesta josta ei ole näyttöä?"

Joo, rangaistusasteikko ei tosiaan välttämättä ole etupäässä laaja siksi, että olisi epävarmuutta enemmän toisissa tapauksissa, vaan juuri siksi, että kriminalisoidut parisuhderaiskaukset ovat kuitenkin aika eri tyyppisiä niin tekijän mielenlaadun, uhrin, kuin kokonaisuudenkin kannalta, kuin katuhyökkäykset. Toisaalta kyllä epävarmuustekijätkin ovat saattaneet vaikuttaa, koska niin lääkäreiden diagnoosit, kuin oikeuden tuomiotkin perustuvat yleensä kaiketi todennäköisyyksiin lopultakin - 100 %:seen luotettavuuteen ei yleensä päästä.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Jonkinlaista poliittisesti korrektia hienotunteisuushäpeää tai väärää kunniakäsitystä liittynee siihen, että virallisesti tuo läheispiirissä tapahtuva pakkohyväksikäyttö ja suvunsisäiset raiskaukset tilastoidaan johonkin yhteiseen laariin, vaikka puskaraiskaukset tunnistetaankin maahanmuuttajien/ulkomaalaistaustaisten yliedustamiksi. Sama yliedustus on ainakin Monika-naisten ja Väestöliiton mukaan kotiraiskauksissakin. Tilastoissa mamut ovat sekä perhepiirissä että ulkona raiskaamisalttiimpia kuin kantaväestö, eli jos turvapaikanhakijat ovat oikeusministerin mukaan uhka ulkona, voisivat he olla sitä myöhemmin myös kodeissa, ks. http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/207353-o...

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

Hyvä kirjoitus, täyttä asiaa, joten propsit heilahti välitttömästi. Ja blogistin ollessa nainen, lisää se kirjoituksen painoarvoa huomattavasti, joten kiitti tästä.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Toiseksi viimeinen kappale blogista on yksinkertaisesti koko asian juju. Kun arvot ovat länsimaisten vastaavien 1700-luvun tasolla, ongelma saattaa olla ylivoimainen niin ymmärtää kuin ratkaistakin. Kun vielä luonnontieteetkin ovat: http://www.liveleak.com/view?i=28b_1448759815 tasolla, alkaa asia olla taputeltu kaikinn puolin. Hyvin laadittu blogi Hennalta.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Bravo! Harvoin näkee moista aivopierua oikein omissa nimissään ja vielä julkisesti kirjoitettuna.

Eli siis väheksyt toisia raiskauksia toisten kustannuksella ja kaveripiirissä tapahtunut raiskauskin on mielestäsi kiva pikku jekku? Voi pyhä Sylvi sentääns.

Kimmo Sundqvist

Seuraava määrittelemistä kaipaava käsite on 'aivopieru'.

Olen huomannut, että vihreät ja vasemmistolaiset ovat alkaneet kutsua aivopieruksi yleensä sellaisia kannanottoja, joista eivät tykkää. Sen sijaan, että käsitteellä olisi tietosisältö, eli se olisi aivan tietynlaista erehtymistä tai jonkin asian ymmärtämättä jättämistä, siitä tulee vain nimittelyä.

Vihreään ja vasemmistolaiseen ideologiaan kuuluu, että järkeä ei pidä käyttää, vaan se pitää voittaa. On järjen käyttämistä luokitella ajatuksia eri tavoilla oikeisiin ja eri tavoilla virheellisiin. On järjen voittamista se, että yksinkertaisesti hyökätään kaikkea sellaista vastaan, mistä ollaan eri mieltä.

Yksi syy kutsua jotain aivopieruksi voi olla se, että asia esitetään hieman sekavasti tai epäselvästi. Tämäkin on virhe, koska aivopieru tarkoittaa aivan tietyllä tavalla virheellistä ajatusta. Ei epäselvästi esitettyä ajatusta.

Toinen syy kutsua jotain aivopieruksi, mikä on erityisen yleinen nyt viimeisen viikon aikana ollut, on se, jos henkilö puhuu yhdestä tietystä asiasta (vaikka ulkomaalaisten tekemät raiskaukset Suomessa) ja puhuu täysin järkevästi ja totta. Sitten joku lukija keksii, että a) hänen mielestään olisi pitänyt puhua myös muista asioista, tai b) tekee siitä, että nyt ei puhuttu myös muista asioista (esimerkiksi kotoperäisistä raiskauksista), todisteen siitä, että puhuja joko salaa ne, ei tiedä niistä tai teeskentelee tai valehtelee, ettei niitä ole olemassa.

Todellisuudessa 'aivopieru' tarkoittaa absurdia, toimimatonta tai järjetöntä päätelmää, ehdotusta tai ajatusta, joka syntyy muiden ajatusten paineesta tai epämääräisenä summana. Eli se on ajatus, joka näyttää seuraavan henkilön muista vakaumuksen osista, mutta ei todellisuudessa seuraa niistä.

Toisaalta vasemmistolaiseen ideologiaan kuuluu ajatus, että vastapuolen ajatuksia tai aatteita 1) ei saa käsittää, 2) ei saa pyrkiä käsittämään, 3) ei saa tunnustaa käsittävänsä ja 4) pitää kaikin keinoin olla käsittämättä. Eli ne pitää nähdä käymistilassa olevana sotkuna riippumatta siitä, mikä niiden eheys, järkevyys, todellisuutta vastaavuus tai sisäinen logiikka on. Tästä näkökulmasta vihervasemmistolainen voi vilpittömästi ajatella ja kokea, että kaikki vastapuolen ajatusten ilmaisut ovat aivopieruja.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Ensinnäkin en ole vihertävä enkä vasemmistolainen ja minun mielestäni kaikki perkeleen raiskaukset ovat syvältä. Eli en erottele niitä toisistaan, mielestäni tuomioiden pitäisi ollakkin erittäin ankarat kaikissa tapauksissa.
Blogistihan selvästi vähättelee. Voisi kysyä vaikkapa onko susta vaikkapa tutun suorittama murha jotenkin lievempi asian uhrin kannalta kuin tuntemattoman?

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

On kyllä niin tekopyhää paheksua vain tietynlaisia raiskauksia. Tilastot eivät ole kovin luotettavia johtuen siitä että vain pieni vähemmistö raiskauksista päätyy poliisille. On myös hyvin huteraa väittää että uskonto olisi taustalla. Afrikkalaiset ovat usein kristittyjä (koko Afrikan osalta n 50/50 muslimit vs kristityt). Esimerkiksi Eteläafrikassa tehdään ilmeisesti eniten raiskauksia ja maassa ei kovin paljon muslimeja ole. Jos tuo väite pitäisi paikkaansa että juuri muslimit raiskaa niin silloinhan tilastoissa näkyisi pakistanilaiset, bangladeshilaiset, indonesialaiset jne mutta näinhän ei ole. Suomenkieliset raiskaa 50% enemmän kuin suomenruotsalaiset, uskontoko taustalla?

Mielestäni asia vaatisi tarkempia selvityksiä. Mitkä ovat ne tekijät jotka nostavat raiskausriskiä.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi

On jotenkin ristiriitaista, että ensin nostat esiin tilastojen luotettavuuden, kun puhutaan maasta jonka tilastointi on taatusti maailman huippua. Sen jälkeen kuitenkin alat käsitellä Etelä-Afrikan tilastoja unohtaen täysin, että Etelä-Afrikan verrokkiryhmästään poikkeavat luvut ovat hyvin todennäköisesti seurausta siitä, että toisin kuin verrokeillaan, Etelä-Afrikalla on jotenkuten toimiva tilastointi ja oikeuslaitos.

Ja näin tälläkin hetkellä muslimienemmistöisestä maasta käsin kirjoittavana voin ehdottaa uskonnon sijaan raiskausriskiä selittäväksi tekijäksi naisen asemaa yhteiskunnassa. Jos katsot vaikka suomalaisia rikostilastoja, niin tilastollisen yliedustuksen suuruus näyttäisi hyvin vahvasti korreloivan naisen aseman kanssa ko. maissa. Mitä huonompi asema, sitä korkeampi yliedustus.

Sari Haapala

"Afrikkalaiset ovat usein kristittyjä (koko Afrikan osalta n 50/50 muslimit vs kristityt). Esimerkiksi Eteläafrikassa tehdään ilmeisesti eniten raiskauksia ja maassa ei kovin paljon muslimeja ole."

Miten tämä nyt taas liittyy Suomen tilanteeseen? Suomeen tulee Afrikasta pääosin muslimeja ja Etelä-Afrikasta ei Suomeen ole tullut yhtään turvapaikanhakijaa.

Kimmo Sundqvist

Ei ole mitään tekopyhää siinä, että paheksuu vain tietynlaisia raiskauksia.

Ensinnäkin. Sana 'tekopyhä' tarkoittaa jotakuta, joka tekeytyy pyhäksi. Eli henkilö esittää jonkin oman käsityksen siitä, että mitä on hänen edustamansa pyhyys, ja sitten jättää sen toteuttamatta. Ei riitä, Bodil, että joku jättää noudattamatta sinun käsitystäsi pyhyydestä, koska sitä ei ole kukaan väittänyt edes noudattavansa.

Toiseksi. Jos 'tekopyhyys' olisi tuollainen väite, jota voi heitellä ympäriinsä, niin sinä Bodil olisit nyt tekopyhä kun et yhtään huomioi sitä, että Afrikassa lapset näkevät nälkää. Kiinnität vain huomiota siihen, että kuka raiskataan ja kenen raiskaukset ovat iso tai pieni juttu, kun samaan aikaan lapsia kuolee.

Kolmanneksi. Raiskauksetonta maata ei maailmassa ole. Suomalaiset miehet ovat maailman mittakaavassa erinomaisen kesyjä, turvallisia ja luotettavia. Tämän vähäisempiin raiskauslukemiin pääsemisestä ei ole hirveästi kokemusta tässä todellisuudessa ja tässä maailmanhistoriassa.

Ulkomaalaisten tekemiin raiskauksiin on siksi syytä kiinnittää huomiota, että ne ovat seurausta poliittisista päätöksistä, joista ollaan nyt eri mieltä. Riippuu Suomen hallituksen tekemistä valinnoista, paljonko nämä raiskaukset lisääntyvät tai vähenevät. Ulkomaalaisten ja suomalaisten tekemiin raiskauksiin on siis ihan eri mahdollisuudet vaikuttaa.

Koska vihreään, vasemmistolaiseen ja feministiseen ajatteluun kuuluu, että todellisuus ei saa olla ideologian esteenä, todennäköisin vastalause on aina, että "jokainen raiskaus on raiskaus" ja "raiskauksilla ei ole eroa" tai jotain sitä rataa. Suuremmalla pahalla ja pienemmällä pahalla ei ole eroa. Ideologinen puhtaus vain merkitsee.

Sitten on vielä se, että tavallinen suomalainen mies, vaikka on miten tossun alla, eikä ikinä raiskaisi ketään, on aina valmis ottamaan sapiskaa siitä, miten "kaikki miehet ovat potentiaalisia raiskaajia". Ulkomaalaista miestä ei yksinkertaisesti kiinnosta jos joku feministi raivoaa jossain, eikä kukaan kuule.

Jos suomalainen mies yllättäen alkaisi raiskata 16 kertaa enemmän, niin kaikki olisivat hiljaa ja se olisi vain osa elämää. Mutta kun suomalainen mies raiskaa niin vähän, niin siinä on enää 6 % matkasta jäljellä siihen, että ei raiskaisi ollenkaan, yhtään, koskaan. Täydellinen naisrauha käden ulottuvilla, jos vaan maahanmuuttajien tekoja ei lasketa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Bodil, sinä varmaakin olet selvittänyt tarkasi islamilaisten tarkat raiskaustilastot jotka varmaan voinet täällä julkaistakin, etkä tapasimukaan puhua olettamuksilla.

Käyttäjän hennakajava kuva
Henna Kajava

Vain pieni osa raiskauksista päätyy tosiaan poliisille, mikä on ymmärrettävää senkin vuoksi, että raiskauslainsäädäntö on ollut niin törkeän lepsu yhdessä oikeuskäytäntöjen kanssa. Monet kaiketi ovat uutisista lukeneet, ettei sitä oikeutta uhri yleensä saa. Mutta ei tosiaan ole mitään syytä olettaa, että vähäinen ilmoitusprosentti aiheuttaisi vääristymää tiettyjen maahanmuuttajaryhmien osalle kantasuomalaisiin miehiin verrattuna.

Matti Kolehmainen

Kirjoittaja mielestäni kertoo sen, että näiden yöntimojen tekemiä puskaraiskauksia on mahdoton ennustaa. Parisuhderaiskaukset ovat toisaalta joten kuten ennakoitavissa parisuhteen tilaa arvioiden. Siinä mahdollinen uhri voi kuitenkin tehdä ennakkoon ehkäiseviä toimenpiteitä. Suomenruotsalaisten raiskausprosentteja kotiolosuhteissa varmaankin pienentää näiden yhteisöjen sisäänlämpiävyys, joka pienentää ilmoitushalukkuutta viranomaisille. Afrikan suhteen pitäisi varmaan etsiä ehkä geneettisiä tekijöitä. Mutta eikös se ole kiellettyä? Vain suomalaisten viinageenejä saa etsiä.

Käyttäjän ReijaHaapanen kuva
Reija Haapanen

Otsikko on järjetön. Seuraa liuta kummallisia väitteitä, kuten:

"Kaikkein pahinta kuitenkin on, kuinka punavihreät naiset liputtavat naisia halveksivista kulttuureista tulevien miesten massamaahanmuuttoa."

Missä ihmeessä tällaista liputtamista tapahtuu, paitsi kieroutuneessa mielikuvituksessa?

Kauppalehden keskustelpalstan hommafoorumisiipi on vuosikausia kirjoitellut siitä, miten rumat feministit tuottavat itselleen nuoria mustia miehiä maahan. Tässä on varmaan samaa ajatuskulkua taustalla.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

No oletko nähnyt yhdenkään vastustavan?

Sari Haapala

"Kaikkein pahinta kuitenkin on, kuinka punavihreät naiset liputtavat naisia halveksivista kulttuureista tulevien miesten massamaahanmuuttoa."

Jos punavihreät naiset vastustavat kaikkea massa- ja muuhun maahanmuuttoon kohdistuvaa kritiikkiä ja rajoituksien esittämistä vedoten siihen että Suomella on kollektiivinen vastuu auttaa ja ottaa vastaan jokainen Suomen rajat ylittävä ja turvapaikkaa pyytävä henkilö aina ja joka tilanteessa, niin kyllähän tämä kaiken kritiikin ja rajoitusten vastustaminen aikamoista liputtamista on.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Reija, vilkaisehan suosittelijoitasi.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Todella hyvä kirjotus!
Se on lähinnä omaa syytä jos ei tajua kävellä huonosta parisuhteesta pois, vaikka vika onkin raiskaajassa/hakkaajassa, mutta jos kävelee kadulla ja tulee raiskatuksi se on jo yleistä turvattomuutta.

Mikä minusta on erikoisinta tässä vihreidenfeministikommunismien rääkymisessä: "raiskaavathan suomalaisetkin". Miksi ei puhuta suomalaisten raiskauksista ulkomailla, kun kerran puhutaan ulkomaalaisten raiskauksista Suomessa. Joka maassa valitettavasti raiskataan, mutta ei sen pidä olla este, etteikö ulkomaalaisten rikollisuudesta saisi puhua.

Lisäksi tahtoisin huomauttaa, että pakolaisia tulee paljon alueilta missä islam on hallitsevana uskontona, ja onko sillä mitään tekemistä pakolaisuuden kanssa onkin kysymys mistä ei myöskään puhuta?

Eli jos koraania lukee Muhamedin elämän järjestyksessä, eikä koraanin järjestyksen mukaan niin siitä "rauhan uskonnosta" voidaan olla montaa erimieltä ja se voi näkyä tässä kotoutumisessa. Jos sulla on jumalan antamat lait/arvomaailma ja käskyt päässä niin niitä on vaikea muuttaa demokraattiseksi kurssituksilla. Ja kyllä islman on lähellä ideologiaa ja poliittista järjestelmää ja monet muslimit kannattavat tätä vaikka asuvat länsimaissa. Toki moni muslimi piettää, myös uskontonsa henkilökohtaisena asiana.

Käyttäjän psihentunen kuva
Pasi Hentunen

Olen samaa mieltä, hieno kirjoitus Hennalta. Koraanin lukemisesta ja sen tulkinnasta on tässä videossa kuvaus, jonka soisin jokaisen suomalaisen katsovan.

https://www.youtube.com/watch?v=YQ9zv3hsMsY

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

Analyyttinen erottelu ei ole lähtökohtaisesti "aivopieru" eikä kahden asian erottaminen ole välttämättä toisen vähättelyä.

Parisuhteessa kohdatut vakavat ikävyydet eivät ole sama asia kuin kuin katuväkivalta ja ahdistelu julkisessa tilassa. Rikosoikeudessa voidaan sanoa, että kyllä se on sama asia, jos jokin sama tunnusmerkistö täyttyy kummassakin tapauksessa. Psykologisesti, poliittisesti, ideologisesti ym. kyse on kuitenkin eri asioista. Parisuhteessa koetut ikävyydet eivät ole sama asia kuin ydinpommi, joka estää elämästä koko kaupungissa, vaikka kummassakin on kyse abstraktista väkivallasta.

Tutkimustietoa ja asiallista kirjallisuutta nuorten muslimimiesten suuresta yliedustuksesta, jopa monopolista seksuaalisuuteen liittyvässä aggressiivisessa käyttäytymisestä Länsi- Euroopan suurkaupunkien julkisessa tilassa on vaikka kuinka paljon, esim. KFN ja WZB - insituutit tai Berliinin Neuköllnin ex- aluepormestari Heinz Buschkowskyn (SPD) kirjat. Tätä ei vaan haluta tunnustaa, koska keskustelijat ovat ensi sijaisesti kiinnostuneita rakentelemaan muiden psykologisia motiiveja omasta päästään.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Toki asianomistajien omissa käyttäytymisissä voi useinkin olla joitain rikoksia edesauttavia piirteitä, mutta silti voimme validiin tutkimustietoon nojautuen TODETA oman suomalaiskansallisen raiskauskulttuurimme laajuuden sekä seksuaalirikosten uhrien kokemusmaailmoiden jopa systemaattisen väheksynnän.

Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutin tuottaman väestötasoisesti kattavan kansallisen naisuhritutkimuksen perusteella suoranaisesti raiskauksen uhreiksi valikoituu noin 15 000 naista vuosittain ja lukumäärä kasvaa aina 46 000:een kun mukaan lasketaan tilanteet, joissa nainen oli nukkunut tai oli ollut muusta syystä kyvytön puolustautumaan.

Tässä arviossa tokikin liikutaan "ylärajalla" tulkittaessa kaikenlainen seksiin pakottaminen tai jopa painostaminen seksuaalirikollisuudeksi. Joka tapauksessa poliisille tehdään vuosittain noin 1000 rikosilmoitusta raiskauksesta ja varsin valistuneiden tahojen (Raiskauskriisikeskus Tukinaiseen ja Naisten Linjalle tulevien yhteydenottojen, oikeusministeriön selvitysten ja mm. kansallisten uhritutkimusten perusteella) arvioimana vain noin kymmenesosa rikoslain tunnusmerkistön täyttävistä raiskauksista päätyy ylipäätään viranomaisten tietoon - suuri osa seksuaalirikollisuudesta siis jää piilorikollisuudeksi ja arvatenkin samassa mittakaavassa jää eriasteista traumaattisuutta hoitamatta.

Ja kyllä, vanhakantaisissa kulttuureissa, joissa jyrkkä sukupuoliero normittaa yhteiskuntaa hegemonisen maskuliinisuuden ohella, naisiin kohdistuva (seksuaalinenkin) väkivalta on sosiaalistunut osa yhteisöjä ja siten myös maahanmuuttajille tällainen näennäisen tasa-arvoinen yhteiskunta, miltä Suomikin päällisin puolin näyttäytyy, voi aiheuttaa sopeutumis- ja kohtaanto-ongelmia, joiden heijastumia voimme seurata niistä paljon kohutuista Optulan rikollisuustilastoista ...

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Siis osalle maahanmuuttajista suomalaiseen näennäisesti tasa-arvoiseen yhteiskuntaan sopeutuminen on ongelmallista - ei kaikille tietenkään ...

Niko Sillanpää

Antikainen: "Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutin tuottaman väestötasoisesti kattavan kansallisen naisuhritutkimuksen perusteella suoranaisesti raiskauksen uhreiksi valikoituu noin 15 000 naista vuosittain ja lukumäärä kasvaa aina 46 000:een kun mukaan lasketaan tilanteet, joissa nainen oli nukkunut tai oli ollut muusta syystä kyvytön puolustautumaan.

Tässä arviossa tokikin liikutaan "ylärajalla" tulkittaessa kaikenlainen seksiin pakottaminen tai jopa painostaminen seksuaalirikollisuudeksi."

Olipas huvittava disclaimer.

Ei todellakaan "liikuta ylärajalla", vaan kyse on puhtaasti propagandasta eli yhteiskunta"tieteellisestä" "päättelystä".

Subjektiivinen "uhan kokeminen" ym. epämääräinen ei tuomioistuimessa saati missään ylipäätään terveessä päättelyjärjestelmässä taivu raiskaukseksi.

Antikaisen kaltaiset toimijat vain yrittävät epätoivoisesti relativisoida valkopestä lemmikkiensä edesottamuksia ja mustamaalata inhokkejaan.

Tuossa lemmikkiesi todelliset kasvot:

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/arabiku...

Vaikea ymmärtää, miksi kukaan koskaan a) kuuntelisi antikaisia ja b) jos kuuntelee, ottaisi vakavasti.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Niin se lukumäärä 46 000 (naista) vastaa 2,5 prosenttia yli 15-vuotiaiden naisten kokonaismäärästä ja asettuu jopa maltillisiin rajoihin erilaisten uhritutkimustulosten koosteessa. Raiskauksiahan noista on kappalekohtaisesti arvioituna se 15 000 loppujen luokittuessa seksuaaliseksi ahdisteluksi, sukupuoliyhteyteen pakottamiseksi tai seksuaaliseen tekoon painostamiseksi...

Kyllä, subjektiivisen uhan kokemista on vaikeakin havainnollistaa konkreettiseksi väkivallaksi, mitä esimerkiksi rikosoikeudessa raiskauksen tunnusmerkistö vaatii - tästä syystä (raiskausrikosten syytteennostokynnyksen mataloittamiseksi ja uhrien oikeusturvan parantamiseksi) raiskaus pitäisikin määritellä uhrin suostumuksen puutteen kautta eikä niinkään teon aikana käytetyn väkivallan suhteen. Raiskaushan on itsessään väkivaltaa!!!

Niko Sillanpää Vastaus kommenttiin #21

Eiköhän pitäydytä ihan nykyisessä laissa säädetystä ja tuomioistuimien tulkitsemassa raiskauksen määritelmässä, jotta ei tarvitse keksiä kaiken maailman höpölöpöä.

Lisäksi kyseessä on tuomioistuimessa objektiivisesti todettava asia -- kuten muidenkin rikosten kohdalla -- ei subjektiivisesti määräytyvä asia.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #22

Kunhan nyt aluksi saataisiin niille 14 000 raiskatulle naiselle avattua "access to justice" (jotta ne tuomioistuimet ylipäätään voisivat niitä tulkintojaan tapauskohtaisesti tehdä) ja toisaalta voidaan ajatella myös tämän jo mainitun suomalaiskansallisen raiskauskulttuurimmekin purkamista vähentämään seksuaalirikollisuutta kokonaisuutena.

Niko Sillanpää Vastaus kommenttiin #24

Ei Suomessa ole mitään "access to justice"-ongelmaa kuin kuvitelmissasi.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto Vastaus kommenttiin #21

Tämä on kiinnostanut. Jos 2,5% populaatiosta kohtaa jonkin tapahtuman, kuinka suuri osa sen kokee todennäköisesti esim 85 elinvuoden aikana?

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #27

2,2 miljoonan yli 15-vuotiaan naisen ryhmään suhteutettuna 15 000 vuosittain raiskattua naista tarkoittaa sitä, että nykyinen yli 15-vuotiaiden naisten populaatio tulee tilastollisesti raiskatuksi 147 vuodessa, jos tämä tapahtuma jakaantuu tasan kerran jokaiselle. Keskimääräinen elinikä naisilla on jotain 83 vuotta, joten todennäköisyys tulla raiskatuksi olisi siten luokkaa o,5.

147 vuodessa tosin syntyy ja elää reilun 30 000:n tytön vuosisyntyvyysvauhdilla yhteensä 4,5 miljoonaa uutta yli 15-vuotiasta naista. Tämä tieto jo suoraan pudottaa arvion 1/6:een ja kasaantumisilmiön vuoksi todellinen todennäköisyys sille, että nainen tulee Suomessa seksuaalisesti kaltoinkohdelluksi on suurin piirtein kymmenen prosentin tietämillä.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto Vastaus kommenttiin #35

Meinaat, että mieletön raiskaaminen on alkanut tänään. Kyllä sitä on jo tapahtunut aiemminkin. Voidaan ottaa siis otos välistä ja mieletön raiskaaminen varmaan jatkuukin. 46000 oli esittelemäsi luku. Minusta noi ei voi pitää paikkaansa.

Olisi mukava saada perusteltu arvio joltakin luotettavalta henkilöltä.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #40

https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/1...

Tuoreempaa tietoa :

"Kyselyssä seksuaalista väkivaltaa mitattiin kysymyksillä,
joissa tiedusteltiin oliko vastaajaa pakotettu tai yritetty
pakottaa sukupuoliyhteyteen tai muuhun seksuaaliseen
kanssakäymiseen vastoin tahtoaan. Tekoihin on voinut
sisältyä myös muuta fyysistä väkivaltaa, mutta fyysistä
väkivaltaa ei tässä kysymyksessä pidetä seksuaalisen
väkivallan kriteerinä."

Hyvin todennäköistä on, että seksuaalinen väkivalta on osittain jo vähentynytkin - feministiset naisjärjestöt kun ovat vakiinnuttaneet paikkansa viimeisten vuosikymmenten aikana väkivallan vastaisina keskeisinä toimijoina ...

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto Vastaus kommenttiin #41

Tarkoitin jotain luotettavaa ihmistä. En valehtelevaa feministiä. Kuten ymmärät itsekin. Markkinoimasti tilasto ja luvut ovat täyttä paskaa ja valhetta.

Huvittavaa kuinka heteronormatiivista valhetta feministit pitävät yllä.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto Vastaus kommenttiin #35

Käsittääkseni myös lukuisasti alle 15 vuotiata raiskataan. Kyllä on ihme paskaa selittelysi. Aivan käsittämätöntä valehtelua kaikin puolin.

Helena Makinen Vastaus kommenttiin #21

On se vaan veikeää, kun raiskatuilta naisilta kysellään (uhritutkimus) ovatko joutuneet raiskatuiksi viimeisen vuoden aikana, ja sen perusteella sitten ekstrapoloidaan koko väestöön. Jostain poliittisesta syystä Piispan alkuperäinen tutkimusdata on pidetty pois julkisuudesta, ainoastaan referaatteja tulkinnoista levitetään ympäriinsä.

Kun vastaavaa liioittelua esitettiin Ruotsin kohdalta, niin heti nousi meteli oikeinajattelvien puolelta, ettei se voi pitää paikkaansa, vaan poliisin tietoon tulleet tapaukset ovat totuus. Suomen kohdalla tilanne on tietysti toinen.

Toinen asia mikä näistä naisten kokemasta väkivallasta tehdyistä tutkimuksista on erittäin tehokkaasti vaiettu, on se pieni tiedonjyvänen että ei heterosuhteessa olevat kokevat yli kaksi kertaa enemmän väkivaltaa parisuhteen toisen osapuolen taholta kuin heterosuhteessa olevat. Tämä sopii hyvin totuuspalapelin toisiin palasiin, suurin osa naisten kokemasta väkivallasta miesten taholta on kiinnipitämistä ja tönimistä, ja se ikävä tosiasia että parisuhdeväkivallasta suurin osa on naisen taholta.

Suomalainen nainen näyttää olevan harvinaisen väkivaltainen olento.
Sietäisi pohtia mistä tämä johtuu. Onko se kylmästa ilmastosta ja karusta elämästä johtuvaa geneettistä perimää, vai onko asia uusi, feminismin aikaansaama käyttäytymismalli.

Käyttäjän hennakajava kuva
Henna Kajava Vastaus kommenttiin #28

Ilmeisesti vihervasemmiston naisten yksipuoliselle uhriuttamiselle parisuhteissa ei näy loppua, vaikka molemmat sukupuolet ovat tosiaan nykyään suunnilleen tasaväkisesti toistensa kimpussa. Seksuaalinen väkivalta yleensä varmastikin sisältyy näihin miesten väkivallan tekoihin, jotka ovat aikalailla tasoissa naisten väkivallantekojen kanssa. Kyllä naisten tasa-arvoistuminen liittyy varmasti tilanteen tasoittumiseen tässä. Naiset esim. usein edellyttävät aivan oikein nykyään, että miehet hoitavat puolet lapsista ja kotitöistä ja näiden kaatuminen liikaa naisten niskaan aggressivoi tietenkin. Naiset eivät kuitenkaan vieläkään vaadi tarpeeksi. Perheet ovat nykyään historiallisen yksin ongelmiensa kanssa.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

" Muslimikulttuurien arvomaailma on tasa-arvon, yksilönvapauden ja individualismin suhteen täysin vastakkainen länsimaisten kulttuurien kanssa - vaikkapa Afganistan edustaa radikalismin ääripäätä."

Monessa suhteessa näinkin, mutta kun alamme tosissamme keskustella esimerkiksi transsukupuolisten oikeudesta itse määritellä juridinen sukupuolensa alistumatta lääketieteellisesti usein tarpeettomiin (ja jopa ihmisoikeuksia loukkaaviin) toimenpiteisiin, huomaamme varsin pian varsin laajojen kansalaispiirien haluavan estää moisen individualismin vetoamalla viimekädessä samoihin seemiläisten heimokansojen uskonnoiksi pukemiin prinsiippeihin ...

Käyttäjän velimattitanhuva kuva
Veli-Matti Tanhuva

Hyvä kirjoitus. Olen vuosikausia hämmästellyt samoja epäkohtia raiskaus -keskusteluissa, mitä Henna toit julki.

Käyttäjän mattiuuk kuva
Matti Uusi-Kokko

Loistava kirjoitus! Tämä olisi lytätty erinäisten ihmisten toimesta vauhdilla jos kirjoittajana olisi ollut mies. Sellaista kaksinaismoralismia.

Jukka Nieminen

Minäkin heitän tähän yhden aivopierun että punavihreät naiset eivät muusta ole puhuneetkaan kuin naisten oikeudesta koskemattomuuteen. Ei tarvitse kuin silmäillä vaikka jonkun Anna Kontulan kirjoituksia niin näkee asian. Se on sitten oma kysymyksensä että nämä mimmit saavat yleensä miehet raivonvaltaan koska niissä annetaan ymmärtää että miesväestö keskimäärin on sellaista väkeä kun on. Seuraus onkin ollut liuta tappouhkauksia...

Nyrkkisääntö raiskauksissa on että tuomiolle miehistä tästä hommasta joutuu 1:3000 eli 3 miljoonaa suomalaismiestä = 1000 tuomiota ja 30 000 pakolaista = 10 tuomiota. Suhde on universaali ja käsittää kaikki kulttuurit aina eskimoista pygmeihin. Eikä se siitä muutu koska taustalla on kuitenkin miljoonan vuoden evoluutio lisääntymisvietteineen.

Sitten on vielä se oikeustajukysymys. Periaatteessa oikeuden tehtävä on sovittaa uhrin ja tekijän välinen kiista. Normaalisti tämä hoidetaan rahallisella korvauksella yms. Sitten on se yhteiskunnan ja tekijän välinen kiista joka periaatteessa ei enää liity uhrin oikeuksiin millään lailla. Yhteiskunnan vaade on poliittinen kysymys ja se nojaa tietty yhteiskuntarauhan ylläpitoon.

ja sanotaan sekin että on tyystin tuulesta temmattua ettei arabit tietäis tekevänsä väärin. Siellä päin näistä hommista tulee kuula nuppiin ja jokainen arabi tajuaa puolesta sanasta miten käy kun menee hipelöimään jonkun tytärtä, jolla on vielä neljä riskiä veljeä ja tusina serkkua joilla kaikilla on kalasnikovit.

Käyttäjän JariMartikainen kuva
Jari Martikainen

Suomalaisilla suhde on 1:3000 ja irakin pojilla 1:200, että se siitä universaalisuudesta ja sun nyrkkisäännöistäsi.
Ja, kyllä tiedämme mitä arabit tekevät kun tytär on raiskattu. Tappavat tyttären.

Jukka Nieminen

"Suomalaisilla suhde on 1:3000 ja irakin pojilla 1:200, että se siitä universaalisuudesta ja sun nyrkkisäännöistäsi."

joopa joo.... mun mummovainaani varmaan olis tän saattanut uskoakin koska halusi aina uskoa ihmisistä hyvää ja ettei ne valehtele tai liioittele tieten.

"Ja, kyllä tiedämme mitä arabit tekevät kun tytär on raiskattu. Tappavat tyttären."

Näitä sanotaan kunniamurhiksi ja niitä ei suinkaan tee arabit vaan kurdit. eikä kurdeilla ole mitään tekoa arabien saati islaminuskon kanssa. Eikä nekään tee tätä luonnostaan vaan siksi että ovat konfliktialueen asukkeja eli eräällä tavalla "sotalakien vallitessa".

Käyttäjän JariMartikainen kuva
Jari Martikainen Vastaus kommenttiin #44

Voit laskea ihan itse. Teet sellaisen ponnistuksen, että selvität kuinka paljon Suomessa asuu irakilaisia miehiä ja kuinka moneen raskaukseen irakilaiset ovat syyllistyneet vuosittain. Tai sitten voit uskoa OPTULan tilastoja, joiden mukaan ko.hemmot ovat 15-kertaisesti yliedustettuina raiskaustilastoissa. Ei tarvitse sen jälkeen jauhaa paskaa mistään 1:3000 universaalisesta suhteesta.

Juu, kunniamurhiksihan niitä sanotaan, eivätkä ne suinkaan ole mikään kurdien yksinoikeus. Samaa paskaa harrastetaan myös Arabimaissa, Afganistanissa, Pakistanissa jne.
http://www.amnesty.org.uk/honour-killings-afghanis...
"Rape victims in Afghanistan are at risk of honour killings as they are deemed to have brought shame on their family – even though they are the victims."

http://www.huffingtonpost.com/2009/03/27/honor-kil...
So-called "honour killings" in Turkey have reached record levels. According to government figures, there are more than 200 a year - half of all the murders committed in the country.

Sari Haapala

"ja sanotaan sekin että on tyystin tuulesta temmattua ettei arabit tietäis tekevänsä väärin. Siellä päin näistä hommista tulee kuula nuppiin ja jokainen arabi tajuaa puolesta sanasta miten käy kun menee hipelöimään jonkun tytärtä, jolla on vielä neljä riskiä veljeä ja tusina serkkua joilla kaikilla on kalasnikovit."

Sen takia he paikallisessa ympäristössä valitsevatkin raiskausten kohteensa huomattavasti tarkemmin kuin Suomessa.

Jukka Nieminen

"Sen takia he paikallisessa ympäristössä valitsevatkin raiskausten kohteensa huomattavasti tarkemmin kuin Suomessa."

Jossain tuolla afganistanissa on syytäkin valikoida hommat tarkemmin koska yleensä niistä hommista lähtee verikostot liikkeelle. ja jotta ei tulis liikaa ruumiita puolin ja toisin, raiskaajan oma suku saattaa likvidoida sukunsa mustanlampaan rauhaneleenä.

mutta noin yleistasolla kun puhutaan mies-sukupuolesta kokonaisuutena niin valikointi tarkoittaa että on oiva tilaisuus. Miehet ei tartte syitä, ne tarttee jälkikäteen selityksen.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Raamatun mukaan Diinan raiskaajatkin kokivat tuomionda Diinanveljien taholta, tapettiin heidän ollessa kipeimmillään.

Jukka Nieminen

"Raamatun mukaan Diinan raiskaajatkin kokivat tuomionda Diinanveljien taholta, tapettiin heidän ollessa kipeimmillään."

Hyvin huomioitu. Antropologisessa mielessä ihmisluonne tarpeineen on kaikkialla samanlainen. aikakaudesta ja kulttuurista riippumatta. Jolloin myös yleinen oikeustaju noudattaa kaikkialla samaa kaavaa ja samat asiat ovat pääsääntöisesti paheksuttavissa kaikkialla. Tämän vuoksi ei voi olla olemassa esim mitään "raiskauskulttuuria" tai "pedofiili-uskontoa" koska se olisi radikaali poikkeama ihmisluonnossa.Suorananainen anomalia jollaista pitäisi ehdottomasti tutkia biologisena poikkeamana.

Jukka Nieminen

"Tuo 10 on pelkän marraskuun tilasto. Eli tasaisella vauhdilla raiskauksia tulee 120 vuodessa. Tämä 30 000 hengen populaatiossa. Vastaava luku koko Suomessa noin 1000."

Se on tietenkin kokonaistilasto ja noudattaa suhdelukua 1:3000 eli 3 miljoonaa suomalaismiestä tekee 1000 raiskausta jolloin 30000 irakilaista tekee vastaavasti 10 raiskausta. Suhdeluku on universaali.
Vastaavalla tilastologiikalla voidaan myös todeta että henkirikosten suhde on 5 : 100 000 eli 30 000 irakilaisen keskuudessa se tarkoittaa suhdelukua 5/3 eli 1.6. Sen voi tulkita vaikka yhtenä henkirikoksena ja yhtenä tapon yrityksenä tai törkeänä pahoinpitelynä. Sekin on kyllä jo nähty vaikka tekijä hämmästyttävästi olikin kantasuomalainen joten pahoinpitely on enää näkemättä.

Rikostilastot ovat mielenkiintoinen ennustuspallo. Niistä voi aina tietää mitä seuraavaksi tapahtuu ja mistä lööpit pian kirjoittaa. tämän takia varmaan suomessa onkin perinteisesti suosittu aina 3000 maahanmuuttajaa koska tilastollisesti silloin tulee vain 0-1 maahantulijan tekemää raiskausta ja 0 henkirikosta. Se että enemmän kuitenkin tapahtuu, johtuu tietenkin turisteista joiden määrä ylittää riskiarvot.
ja kuten naiset sen sanoo: miehet ovat aikas ennustettavaa väkeä!

Sari Haapala

"Se on tietenkin kokonaistilasto ja noudattaa suhdelukua 1:3000 eli 3 miljoonaa suomalaismiestä tekee 1000 raiskausta jolloin 30000 irakilaista tekee vastaavasti 10 raiskausta. Suhdeluku on universaali."

Paitsi että toinen ryhmä pääsee samaan suhdelukuun kuukaudessa mihin toinen vuodessa... Taisi Stubb saada sittenkin prosenttilukunsa Niemiseltä, sen verran luovasti mennään lukujen tulkinnassa päin p*******.

Jukka Nieminen

" Paitsi että toinen ryhmä pääsee samaan suhdelukuun kuukaudessa mihin toinen vuodessa... Taisi Stubb saada sittenkin prosenttilukunsa Niemiseltä, sen verran luovasti mennään lukujen tulkinnassa päin p*******."

Juttu menee katsos niin että kyseessä on kokonaisotanta johon ilmeisemmin sisältyy jo nekin pakolaiset jotka tulivat tänne ennen po. buumia. Poliisi vain julkisti asian tässä kuussa.
Sitten se ilmaistaan jossain MV-lehdessä juuri tuohon malliin että kyseessä olisi yhden kuukauden otanta. Sen verran on nostettava hattua etteivät sentään väittäneet että kyse on yhden päivän otannasta.

Loppu onkin sitten se vanha juttu että ketään ei kiinnosta totuus koska ihmiset keskimäärin uskovat vain niitä tilastoja jotka tukevat heidän senhetkisiä mielipiteitään.
ja kai senkin voi mainita että sanonta "uskoa sinisilmäisesti" tarkoittaa että suomalaiset ovat sinisilmäisiä ja ovat sen verran yksinkertaisia että uskovat kaiken mitä MV-lehti kirjoittaa.

Elias Duerr

Totuudesta puheen ollen siitä kiinnostuneille.

Helsingin Sanomat 27.11.2015:

"Turvapaikanhakijoita epäillään Suomessa muutamasta kymmenestä seksuaalirikoksesta

Poliisihallituksen arvion mukaan Suomessa on kirjattu tänä vuonna kaikkiaan muutamia kymmeniä rikosilmoituksia seksuaalirikoksista, joiden tekijäksi epäillään turvapaikanhakijaa. Näistä rikosepäilyistä noin kymmenen koskee raiskauksia.

”Tällaisten rikosepäilyjen määrä on jossain määrin lisääntynyt viime aikoina”, sanoo poliisitarkastaja Tommi Reen.

Reenin mukaan tapausten tarkka määrä ei ole tiedossa, koska poliisi on vasta marraskuun alusta alkanut merkitä tietojärjestelmään, jos rikoksen uhri tai epäilty on turvapaikanhakija."

Tässä vielä linkki: http://www.hs.fi/kotimaa/a1448602680353

Eli kyse todella on marraskuun alusta lähtien kirjatuista rikosepäilyistä. Kiinnostaako totuus vieläkin?

Sari Haapala

"Juttu menee katsos niin että kyseessä on kokonaisotanta johon ilmeisemmin sisältyy jo nekin pakolaiset jotka tulivat tänne ennen po. buumia. Poliisi vain julkisti asian tässä kuussa."

Eli juttu ei mennyt katsos niin, vaan kyseessä on tosiaan marraskuun otanta ja kymmenen sijasta tapauksia on kymmeniä. Enää ei tosiaan puhuta yksittäis- vaan päivittäistapauksista.

Käyttäjän milkoaikio kuva
Milko Aikio

Hieno kirjoitus ja rohkea kannanotto!

Ystäväpiirini on tietenkin valikoitunut, kuten meidän kaikkien, mutta siellä ajatellaan hyvin samalla tavalla. Naiset kokevat, etteivät feministit tee mitään konkreettista naisten hyväksi. Sen sijaan keskitytään semanttiseen saivarteluun, joka sataa suoraan raiskaajien laariin.

Tietenkin puskaraiskaukset ovat vaarallisempi ilmiö ja kuten blogisti toteaa, puskaraiskaajat raiskaavat taatusti myös parisuhteessa. Parisuhderaiskaaja taas ei välttämättä tee puskaraiskauksia ja parisuhderaiskauksia on helpompi välttää. Puskaraiskauksilta ei pysty suojautumaan mitenkään.

Käyttäjän JanneMkel kuva
Janne Mäkelä

Nyt on kyllä maailmankirjat sekaisin. Meillä on tässä siis nainen, joka vastustaa raiskauksia, sen sijaan, että puolustelisi niitä?

Mä itse olen viime päivinä alkanut kallistua sille kannalle, että annetaan sitten naisten saada sitä, mitä he haluavat. Mitä se meille miehille kuuluu, jos naisille ei kohoava riski joutua raiskatuksi tunnu muodostavan ongelmaa. Kun kerran nainen sanoo ei siloin kuin tarkoittaa kyllä ja kyllä silloin kun tarkoittaa ei, ehkä silloinkin kun hän esittää vastustavansa raiskauksia, hän tarkoittaa jotain muuta?

Tämä kirjoitus puolestaan on lähempänä omia mielipiteitäni raiskauksista, mutta taitaapi sen kirjoittajakin olla vähemmistönä naisten joukossa.

Käyttäjän hennakajava kuva
Henna Kajava

Vaikea sanoa, kummanlaiset naiset ovat vähemmistönä, vaikka naiset vähemmän näyttävätkin olevan huolestuneita muuttuvasta tilanteestaan, kuin miehet. Kyllä maahanmuuttokriittisiä, pienen ihmisen puolella olevia naisiakin on onneksi paljon. Kaikkein huolestunein olen tytöistä, lapsista. Omalta kohdaltani muistan, miten sitä oli uhkarohkeampi teininä..

Käyttäjän JuhaKinnunen kuva
Juha Kinnunen

Jos joku kerran pitää Suomea seksuaaliväkivallan suhteen erityisen pahana paikkana, ei kai kannata edistää toimenpiteitä, jotka lisäävät raiskauksia? Näin luulisi olevan, vaikka ei tekisikään mitään eroa parisuhde- ja puskaraiskausten välille.

Käyttäjän JuhaKinnunen kuva
Juha Kinnunen

Onkohan sana kiirinyt maailman ääriin asti että Suomi on naisille vaarallinen paikka? Elikkä siksikö tänne tulee lähinnä miehiä?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset