Milloin islamilaiset maat alkavat edistää apilaperheitä?

Maailmassa on useampia vakavia ja lähes ylitsepääsemättömiä ongelmia, joiden kanssa painia, mutta seksuaalivähemmistöjen yhdenvertaisuus oli jostain syystä vaikea saada kuntoon ja pois agendalta Suomessa. Maailmalla tilanne näyttäytyy todella synkkänä ja merkittävin tilanteen lukkiuttava tekijä on islam. Nokan tunkeminen muiden makuukammariasioihin ja siihen liittyviin sopimuksiin aiheuttaa minussa kasvissyöntihenkisenä, 100 %:na heteronaisena ärtymystä.

Olosuhteet, joihin lapsia hankitaan ovat tietenkin aina vakava pohdinnan paikka. Mielestäni lapsella tulee olla lähtökohtaisesti vähintään kaksi vanhempaa, ellei kyseessä ole adoptiolapsi, jolle vaihtoehtona olisi lastenkoti. Yksinhuoltajaperheissä lapsen henkinen hyvinvointi on tutkitusti haasteellista. Toisekseen lapsella tulee lähtökohtaisesti olla oikeus sekä isään, että äitiin. Lapsi kaipaa oidipaalisessa kehitysvaiheessaan sukupuolisen suuntautumisensa mukaisesti yleensä vastakkaista sukupuolta olevaa vanhempaa. Identiteetin eheyttä edistänee myös se, että vanhemmat ovat biologisia vanhempia. Siitä huolimatta, että on kovasti mainostettu, kuinka lapset ovat onnellisia, vaikka isää tai äitiä ei olisikaan kahden isän tai äidin kuvioissa, löytyy myös toisenlaisia tarinoita.

Apilaperheiden yleistyminen olisi varmasti kaikkien kannalta toivottavaa, kun Suomessakin tuskaillaan heikkenevää huoltosuhdetta. Kun lapsella on jopa kolme vanhempaa ja molempia sukupuolia, niin elämä on paremmin turvattua, kuin heteroperheissä. Lisäksi useampi saa lapsista iloa elämäänsä. Olisi kiinnostavaa tietää, kuinka yleisiä suunnitellusti perustetut apilaperheet ovat Suomessa ja miten näiden yleistymistä voitaisiin edelleen edistää.

Samalla, kun me toivottavasti alamme edistää lapsen edun nykyistä paremmin huomioivia apilaperheitä, niin millainen on tilanne ahdasmielisessä ja tunnetusti voimalla ihmisten yksityisyyden piiriin tunkeutuvassa islamilaisessa maailmassa, joka levittäytyy vauhdilla maapallolla siirtolaisvirtojen myötä? Indonesia on maailman runsasväestöisin ja maltillisimpana mainostettu muslimimaa. Sukupuolisuhteet on pidetty yksityisasioina, mutta asenteet ovat Indonesiassakin viime aikoina koventuneet. Jopa viranomaiset ovat lietsoneet hyökkäyksiä vähemmistöseksuaaleja vastaan. Toisaalta Indonesia sallii provinssiensa päättää itsenäisesti vähemmistöseksuaalisten suhteiden laillisuudesta. Kahdessa Indonesian provinssissa vähemmistöseksuaaaliset suhteet ovatkin rikoksia ja tuomiona on jopa sata raipan iskua tai vankeutta aina kahdeksaan vuoteen saakka. http://thediplomat.com/2016/03/indonesias-worrying-shift-on-lgbt-rights/

​Yhden henkilön sotastrategisten taitojen vuoksi koko maailma saa kärsiä monin tavoin vielä tuhansia vuosia henkilön päivien päättymisen jälkeen. Sotaa, poliittista- tai terroristien vainoa ja ilmastonmuutosta pakenevien ohella on olemassa valtava potentiaali vähemmistöseksuaaleja, jotka elävät ahtaalla etenkin islamilaisissa maissa ja haluaisivat päästä elämään vapaaseen Länteen.

Islamin ihmisoikeuksien edistymistä lukkiuttavalle voimalle meidän on vaikea tehdä mitään muualla, kuin omalla kotikentällämme. Tähän haasteeseen vastaaminen onkin noussut nykyään ensiarvoisen tärkeäksi myös Suomessa. Kantasuomalaisten merkittävin ongelma vähemmistöseksuaalien suhteen on nykyään enää ehkä homottelu? Miltä vähemmistöseksuaaleista tuntuu, kun miehet haukkuvat toisiaan homoiksi joko vihamielisesti tai sitten kimppafiilistä vahvistaakseen? Ehkä siihen on sopeuduttu tai sitten se aiheuttaa ulkopuolisuuden tunnetta?

hennakajava
Perussuomalaiset Espoo

Olen eduskuntavaaliehdokas, valtuustoryhmän 1. vpj. ja 1. varavaltuutettu Espoossa, sekä opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan jäsen. Koulutukseltani olen fil. maist. ja työskentelen opetusalalla. Kotisivuillani kannattaa käydä: hennakajava.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu