Takaisin asiaan Rajat ovat rakkautta - vastuussa jälkipolville, eduskuntaehdokas 2019!

Uusnatsilarppaajat ja jihadin sukupolvi - kirppu hirmuliskon selässä

Uusnatsistisella Suomen Vastarintaliikkeellä on aktivisteja, jäseniä ja tukijäseniä Ylen uutisen mukaan yhteensä 60-70. Järjestön aiheuttama kohu jäsenmäärään nähden tuntuu suurelta. Lisäksi on lastentarhamaista, eikä lainkaan suomalaisten etujen mukaista, että poliitikot käyttävät yksittäistä kuolemantapausta keppihevosena ja mustamaalaavat toisiaan äärijärjestöjen kannattajiksi. Suomen etujen mukaista on, että poliitikot pyrkivät löytämään yhdessä ratkaisuja ongelmiin, eivätkä keskity dramatiikkaan kosiskellakseen äänestäjäkuntiaan. Kansanedustajien olisi syytä suoda toisilleen työrauha ja keskittyä Suomen paheneviin ongelmiin.

Kenelle tahansa suutaan tuntemattomalle soittavalle voi ikävää ja tuomittavaa kyllä käydä pahimmassa tapauksessa, kuten Rautatieaseman uhrille. Jos tilanteen olisi käynnistänyt sylkäisy kasvoille, näkisin tällaisen lievänä pahoinpitelynä ja ratkaisevasti tilannetta lieventävänä asiana. Tällaista ei ilmeisesti tapahtunut.

Yhteiskunnassa on kuitenkin suhtauduttava vakavasti jokaiseen väkivaltaiseen kuolemantapaukseen ja pusikkoraiskaukseen. Jos mikä tahansa järjestö tai uskonnollinen yhdistys suosii avoimesti väkivaltaa on se syytä kieltää; oli kyse sitten natseista tai islamistisesta tahosta. Suomessa väkivaltaan yllyttäminen on rikos ja järjestökin voi yllyttää tällaiseen toimintaan.

Uusnatseista huolestuneiden on kuitenkin syytä olla huolissaan monin verroin enemmän jihadismin ja islamismin kasvusta myös Suomessa. Turun sanomien mukaan pelkästään Turussa oli jo v. 2013 satoja äärijihadisteja: http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/522041/Turussa+satoja+aarijihadisteja

Gilles Kepel, Euroopan arvostetuimpia islamismin ja Lähi-idän asiantuntijoita varoittaa, että Euroopassa kasvaa jopa jihadin sukupolvi. Väkivaltainen terrorismin sukupolvi on kasvamassa, koska Euroopassa on kasvavat määrät nuoria muslimeja ilman työllistymisnäkymiä: https://www.thesun.co.uk/news/1775496/massive-european-civil-war-predict...

Edelleen, tuoreen tutkimuksen mukaan neljännes Ranskan muslimeista kannattaa radikaalia islamia ja 40 % ranskalaisnuorista arvottaa sharia-lain yli Ranskan lainsäädännön: http://www.politico.eu/article/quarter-of-french-muslims-follow-hardline...

Jos katsomme tätä suurta kuvaa, niin kuinka Li Andersson saattaa syyttää pääministeriämme siitä, että tämä puhuu ääriliikkeistä kokonaisuutena, eikä nosta äärioikeistolaisuutta erityiseksi ongelmaksi? Löytyykö Vasemmistoliitosta suhteellisuudentajua lainkaan? Suomesta on lähtenyt Euroopan maista eniten nuoria Isisin riveihin tappamaan ihmisiä suhteessa väestömäärään. Ilmeisesti tämä ei huoleta Vasemmistoliittoa mitenkään erityisesti.

Väkivallan lietsomisen ohella on kaikista järjestöistä ja yhteisöistä pyrittävä kitkemään myös rasismi ja seksismi. Uskonnolliset yhteisöt tulee rinnastaa täysin muihin järjestöihin. Esimerkiksi naisten eriarvoiseen kohteluun kehottaminen tulee säätää järjestöissä ja uskonnollisissa yhteisöissä yhtä lailla lain vastaiseksi, kuin etniseen taustaan perustuvaan eriarvoiseen kohteluun kehottaminen.

Tapio Linna pitää toisaalta erinomaisessa blogikirjoituksessaan ongelmallisena rasististen järjestöjen kieltämistä, jos lain muotoilu on epäselvä ja jättää tulkinnan varaa. Tapio Linna kirjoittaa: "Jo yksinomaan sen määrittely, mikä teko tai sana missäkin tapauksessa täyttää rotusyrjintään kiihottamisen tunnusmerkit on kysymys, jonka tuomioistuin joutuu jokaisella kerralla erikseen määrittelemään. Oikeusistuimet eivät toimi irrallaan yhteiskunnasta, vaan yhteiskunnan ilmapiiri, yleinen mielipide ja vallitsevat arvostukset vaikuttavat niiden ratkaisuihin."

http://www.tapiolinna.com/sananvapaus/vihreiden-nuorten-aloite-rasistist...

Lisäksi Tapio Linna muistuttaa, kuinka Suomessa on Välirauhan aikaan, Venäjän painostuksesta lakkautettu fasismin nimissä liuta järjestöjä, joita mikään vakavasti otettava taho ei voi nykyisellään pitää fasistisina. Tapio Linna kirjoittaa: "Kuten tunnettua ”fascisminluontoisina” järjestöinä Suomessa lakkautettiin Isänmaallisen Kansanliikkeen ja Akateemisen Karjala-seuran ohella mm. Suojeluskunta– ja Lotta Svärd -järjestöt, Rintamamiesliitto sekä Aseveljien liitto.."

Jos siis rasistiset järjestöt kielletään lailla, niin tulkinnanvaraa ei saa juuri jättää ja toisaalta rasismin tulee olla varsinaista, sanakirjamääritelmän mukaista rasismia. Lisäksi ihmisryhmiä herjaamalla nimittelevä solvaaminen olisi hyvä kieltää järjestöiltä, koska tämä käytännössä yllyttää ihmisiä näkemään herjattavat ihmisryhmät alempiarvoisina. Esimerkiksi uskonnollisissa yhteisöissä on kiellettävä halventava puhe muun uskoisista.

Itse rasismiin ja seksismiin puuttumisen ohella on tietenkin puututtava ongelmien alkusyihin. Kulttuurien väliseen erilaisuuteen ja integroitumisen edellytyksiin on suhtauduttava vakavasti ja realistisesti. On selvää, että nuorten työllisyysnäkymät pahentavat selkeästi ongelmia ja nostattavat erityisiä uhkakuvia, kuten Gilles Kepelkin varoitteli. Tilanne on äärimmäisen hälyttävä; viidennes suomalaisnuorukaisista on tällä hetkellä sekä vailla työtä, että koulutuksen ulkopuolella: http://yle.fi/uutiset/3-9169450

On tarpeen tiukentaa maahanmuuttopolitiikka ripeästi Tanskan tasolle ainakin niin pitkäksi aikaa, kuin nuorisotyöttömyys on kantaväestönkin keskuudessa korkealla. Erityisesti Suomen kansalaisuuden saantia on tiukennettava ja myös oleskelulupien voimassaoloa lyhennettävä, jotta Suomeen virtaavasta väestöstä ei muodostu pysyvää taakkaa jo muutenkin jatkuvasti heikentyvälle huoltosuhteelle ja kansantaloudelle. Suomeen humanitaarisin perustein tulevasta väestöstä ei ole valitettavasti huoltosuhteen kohentajaksi, kuten Pellervon Taloustutkimuksen tuoreet tulokset kertovat: http://www.etk.fi/tiedote/maahanmuuttajaryhmien-tyourissa-suuria-eroja/

Pidetään kiinni suomalaisesta tasa-arvosta ja tarkastellaan kaikkia aatteellisia tahoja tasa-arvoisesti! Myös äärivasemmiston ja anarkistien laittomuudet on saatava loppumaan! Vasemmistopoliitikkojen kytkökset näihin on tutkittava!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

15Suosittele

15 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

"Uusnatsistisella Suomen Vastarintaliikkeellä on aktivisteja, jäseniä ja tukijäseniä Ylen uutisen mukaan yhteensä 60-70. Järjestön aiheuttama kohu jäsenmäärään nähden tuntuu suurelta."

Riittävällä kohulla mikä tahansa asia saadaan suosituksi. Mietipä vain, miten Perussuomalaiset nostettiin yli 20%:n vaalikannatukseen.

Käyttäjän hennakajava kuva
Henna Kajava

Uusnatsismi on sen verran friikki aate, etten usko mediarummutuksen lisäävän kiinnostusta.

Käyttäjän petteripietikainen kuva
Petteri Pietikäinen

Herää todella kysymys, meneekö viranomaisten huomio harakoille, jos keskitytään 60-70 uusnatsiin.

Tutkija Alan Salehzadehin mielestä kaikista muslimeista vain muutama prosentti on jihadisteja. Jos näin on, esimerkiksi 3% Suomeen viime syksystä tulleista muslimeista, jotka saattaisivat olla jihadisteja, tekisi 30000 x 0,03 = 900.

Otanmäen surmaan syyllistyneet eivät välttämättä ole edes jihadisteja. Aika alkoi vain käydä liian pitkäksi - ja kun Suomi ei karkota ketään vasten tahtoaan, vankilatuomiollakin saatetaan varmistaa varsin pitkä "oleskelulupa".

http://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2015/02...

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-200000098574...

Käyttäjän LassiLappalainen kuva
Lassi Lappalainen

Aikansa kuluksi murhasivat viattoman miehen.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Poliitikoille tärkeintä näyttää median synnyttämän kohun keskellä olevan oman naaman näkyminen, kuka eka ehtii julkisesti huutamaan somessa tai blogissaan irtisanoutumisensa natsismista ja inhonsa vihapuheista jne..Tämä ulostulo sitten lisää painetta kaikille muillekin huonekasveille kömpiä koloistaan puhisemaan ja antamaan oma natsi tai vihapuhe tjsp. tuomionsa topakalla äänellä ja vaatimuksilla lakimuutoksista. Äänessä muuten on nyt sellaisia naamoja, ettei aiemmin ole vastaan tullut. Millään palstalla, eikä mistään tärkeästä ja oikeasta epäkohdasta.

Kummasti näyttää unohtuneen, että Suomessa on jo viranomaiset, joiden avulla rikoksen tehneet kyllä kiinni saadaan lakia kuulemaan.

Ilmeisesti nyt poliitikolla on pelko perseessä, että jos pidän turpani kiinni, niin luullaan pian natsiksi tai kylmäsydämeksiseksi ja epäinhimmiliseksi.

Mitä taas vasemmistoliittoon tulee, niin voitaiskos aloittaa tutkimukset sieltä vasemmistoliiton syntyhistoriasta ja silloisista ja aiemmista tutkimattomista kytkennöistä. Puolue luotiin vuonna 1990 Suomen Kansan Demokraattisen Liiton ja Suomen Kommunistisen Puolueen pohjalle. Mukaan liitettiin myös Demokraattisen Vaihtoehdon kansanedustajat.

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Vasemmistoliitto

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

lainaus:
"Mitä taas vasemmistoliittoon tulee, niin voitaiskos aloittaa tutkimukset

Tai Kepun historiasta?
Urkkihan oli menossa Natsien urheiluministeriksi.
Supon entinen päälikkö Arvo Pentti oli KGP "Mauri" Kekkosen aikana.

Supon seuraava pomo oli Tiitinen (kesk) joka siivosi Stasi listankin kassakaappiin.

J.Virolainen myi Neukuille meritontin Porkkalasta ,varuskunnan läheltä.
-40 luvulla esikunta pyysi Natseja aseveljikseen . (Paasikivi)
KOK on Putinin veljespuolue. Vuorotellen vieraissa.
Kepun Lapuan-liike ja Talonpoika Vihtori-Kosolan kyyditykset
Talonpoikien marssi.
On aika kova perinne takana.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Joo, ihan totta. Poliitikkojen edesottamuksissa riittä tutkittavaa. Kaikkia tietojahan ei vaan valitettavasti saa esille. Mitähän demareillakaan oli peiteltävää taannoin ? Tiitisen lista on visusti jemmassa v teen 2050. Sillon ei enää kenenkään persettä tervata...

DDR n touhuja käytiin Suomesta urakalla ihailemassa. Sorsa, Paasip, Sundgvist, Lipponen, Ahde. Ja kaikki pikkupirut lisäksi.

Pertti Paasio on luonnehtinut suomalaisten yhteydenpidon Itä-Saksan Helsingin-suurlähetystöön olleen "kunniallista ja arvostettua toimintaa". Paasion mukaan DDR oli valtio muiden joukossa, ja sinne oli pidettävä yhteyttä.

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

Urho Kekkonen pyrki lakkauttamaan Isänmaallisen kansanliikkeen, (IKL) mutta epäonnistui. Sen jälkeen puhuttiin Kekkosen konsteista.

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

Kepusta en tiedä mutta Maalaisliitto otti jyrkän kielteisen kannan Lapuan liikkeeseen. Liikkeen kannattajat lähettivät kaksi henkilöä tappamaan Kyösti Kallion junamatkalla. Kyösti Kallio oli sanonut, että jos tapatte, tulee 100 Kyösti Kalliota tilalle, ja tappajat tappoivat sitten itsensä.

Joka ei ole vähässä uskollinen, ei ole paljossakaan.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Kun me isoikäpolvi rähinöimme me osoitettiin se päättäjille ja työnantajille.
Meiltä ei leikattu.Meitä ei kyykytetty,eikä me suostuttu mihin tahansa työelämässä.

Sitä minä ihmettelen nyt leikkausten jälkeen ?

Käyttäjän ArmasAallontie kuva
Jari Partala

Millä tavalla Kekkonenkin liittyy aiheeseen ??

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Uusnatseista huolestuneiden on kuitenkin syytä olla huolissaan monin verroin enemmän jihadismin ja islamismin kasvusta myös Suomessa."

Tässä hyökkäyksessä on tarkoituksena hävittää keskustelu jihadismin ja islamismin väkivallasta Suomessa, eli hyökkäys on paras puolustus. Sokeakin on nähnyt ettei Otanmäen ryöstömurhasta haluta keskustelua ja jatkossakin kaikki kritiikki nykyistä vapaata maahanmuuttoa kohtaan tullaan tulkitsemaan rasismiksi ja fasismiksi.

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

Mielenkiintoinen blogi, Henna! Minusta tämä Rautatieaseman kuolemantapaus on saanut aivan kohtuuttoman paljon mediahuomiota, yhteiskunnallisesti tapaus ei ole niin merkittävä. Tuntuu, että tätä käytetään poliittisesti hyväksi. -Minusta asiat, jotka tapahtuvat Euroopassa juuri nyt, ovat sellaisia ja niin suuria, että niitä ei lakimuutoksilla hallita.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Henna Kajavan vertaus "kirppu hirmuliskon selässä" on mainiosti osuva. Ns. länsimainen arvoyhteisö, toisen maailmansodan voittajien yhteisö, on kirjoittanut historiansa niin, että voidaan jopa uskoa, että se on iskostunut ihmisten kollektiiviseen muistiin (jos sellaista ylipäätään on). Mitään hirvittävämpää ei voi olla kuin natsismi, mikäli historiaa ja Hollywoodin viihdeteollisuutta halutaan uskoa. Ja hirvittäväähän se on ollut.
Pelko muutamasta kymmenestä uusnatsista saa poliitikot ja viranomaiset laskemaan housuihinsa samalla kun natsien takana kehkeytyy ideologia, jossa ihmisiä ei ainoastaan kaasuteta joukoittaan vaan heitä poltetaan, hukutetaan, räjäytetään ja mestataan samasta syystä kuin natsit aikoinaan.
Saksassa ihmisten kommunismin pelko avasi oven natsien totaaliselle vallalle. Pelkäänpä että Euroopassa äärioikeiston ja rasismin pelko on jo avannut oven islamilaiselle jihadismille, joka on väkivaltainen ja rasistinen ideologia yhtä suuresti kuin Saksan kansallissosialismi 1930 - 40 luvuilla.
Mistä löytyy se Churchill, joka sanoo: "Tämä ei ole loppu. Eikä tämä ole edes lopun alku. Mutta tämä on, kenties, alun loppu."
Merkelistä, Hollandesta tai Sipilästä siihen ei näytä olevan

Käyttäjän petteripietikainen kuva
Petteri Pietikäinen

Miten oikeassa oletkaan, Markku!

"Pelkäänpä että Euroopassa äärioikeiston ja rasismin pelko on jo avannut oven islamilaiselle jihadismille, joka on väkivaltainen ja rasistinen ideologia yhtä suuresti kuin Saksan kansallissosialismi 1930 - 40 luvuilla."

https://fi.wikipedia.org/wiki/Amin_al-Husseini

Käyttäjän hennakajava kuva
Henna Kajava

Kiinnostava ja terävä vertaus tuo, jota ylläkin kehutaan!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset