Mitä on maailman pahin rasismi?

Mikä on merkittävintä tänä päivänä ilmenevää rasismia maailmassa? Ensinnäkin vähemmistöjen vaino. Kristityt ovat maailman vainotuin vähemmistö. Toiseksi suhtautuminen afrikkalaisiin, maailman köyhimpiin ihmisiin on rasistista avustusmäärärahojen jakamisen ja mediahuomion perusteella. Johtuuko tämä siitä, että afrikkalaisia on liikaa ja toisaalta siitä, että heidän kärsimyksiinsä on alettu aikaa sitten suhtautua luonnonlain kaltaisena asiana, josta ollaan jossain määrin vain muodon vuoksi kiinnostuneita.

Länsimaat ovat unohtaneet Boko Haramin uhrit Nigeriassa. Joillakin mittareilla Boko Haram on aiheuttanut enemmän ihmisten kuolemia, kuin Isis. Lisäksi yli 2,6 miljoonaa ihmistä on joutunut pakenemaan terroristijärjestöä kodeistaan.

U2:n Bono on yrittänyt kääntää maailman huomion maailman köyhimpiin ihmisiin Nigeriassa. YK:sta on sanottu tarvittavan vain 739 miljoonaa dollaria miljoonista Boko Haramin puille paljaille jättämistä ihmisistä huolehtimiseen Nigeriassa, Kamerunissa, Tsadissa ja Nigerissä. Siis miettikää; Suomessa tuhlataan enemmän turvapaikkaralliin vuodessa! Ja tästä huolimatta YK ei saa rahoja kasaan!!

Onko Merkel auttamishaluinen, mutta ymmärtämätön vai kertooko tämä auttamisvarojen kanavoinnissa ilmenevä hirmuinen epäsuhta tosiaan siitä, että EU:n humanitaarinen maahanmuuttopolitiikka on puhtaan ideologista, Euroopan väestörakenteen muuttamiseen tähtäävää politiikkaa?

Maailman mielenkiinto Boko Haramin islamilaiseen vitsaukseen jäi 300:n koulutytön sieppaukseen, eikä näitä ole vieläkään saatu takaisin. 50 onnistui pakenemaan sieppausta seuraavina päivinä. Media ei myöskään vaivautunut kertomaan 50:stä koulupojasta, jotka Boko Haram räjäytti kouluunsa.

Afrikassa ihmisen lisääntyminen tuhoaa luontoa ja lajeja kiihtyvällä nopeudella, mutta se ei oikeuta afrikkalaisten ihmisarvon polkemiseen. Afrikan maiden väestöpolitiikkaan ja eriarvoisuuden vähentämiseen on pyrittävä vaikuttamaan voimakkaasti tiukkoja ehtoja asettamalla ja sulkemalla portit Eurooppaan. Tämä edistää sekä ihmisarvoa, että luonnon- ja muiden lajien suojelua.

http://www.nytimes.com/2016/09/23/world/africa/boko-haram-terrorism-maid…

 

 

hennakajava
Perussuomalaiset Espoo

Olen eduskuntavaaliehdokas, valtuustoryhmän 1. vpj. ja 1. varavaltuutettu Espoossa, sekä opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan jäsen. Koulutukseltani olen fil. maist. ja työskentelen opetusalalla. Kotisivuillani kannattaa käydä: hennakajava.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu