Ratsastammeko populistisesti maahanmuuttovastaisuudella?

“Maahanmuuttovastaisuudella ratsastava ruotsidemokraatit näyttäisi viimeaikaisten mittausten mukaan tekevän syyskuussa kaikkien aikojen parhaan vaalituloksensa.” (Muli Pulkkinen HS Metro 6.6.2018)

Kuten yllä kirjoitetusta ilmenee, HS:n toimittelijat eivät noudata hyvän, neutraalin uutisoinnin periaatteita. Ensinnäkään maahanmuuttokriittiset puolueet eivät ole tietenkään yleisesti maahanmuuton vastaisia, vaan laajamittaisen haittamaahanmuuton vastaisia. Halua auttaa muitakin kuin oman maan kansalaisia löytyy vaihtelevasti, mutta sitä löytyy. Kyse onkin siitä, miten autetaan.

Entä miksi maahanmuuttokriittisten puolueiden kirjoitetaan jatkuvasti “ratsastavan” maahanmuuttoteemalla? Tarkoitetaanko tällä sitä, etteivät maahanmuuttokriittiset olisikaan oikeasti maahanmuuttokriittisiä, vaan ainoastaan ratsastavat populistisesti tuolla teemalla? Eikö siis uskotakaan, että “populistiset” maahanmuuttokriittiset olisivat ihan aidosti maahanmuuttokriittisiä haittamaahanmuuton suhteen?

Entä millä asioilla muut puolueet ratsastavat? Kun eri puolueet ajavat mitä tahansa asioita, on syytä tästä lähtien aina puhua eri asioilla ratsastamisesta tasapuolisuuden vuoksi. Siitäkin huolimatta, että esim. lapsilla ja vanhuksilla ratsastaminen kuulostaakin jo varsin hupaisalta.

Muissa puolueissa tätä ratsastamista ja politikointia tapahtuu todellisuudessa enemmän kuin vaikka persuissa. Jos katsoo vaikkapa poliitikkojen Facebook-sivuja, niin muiden puolueiden poliitikot panostavat tyhjänpäiväisiin, mutta populistisiin statustelukuviin muiden poliitikkojen ja vaikutusvaltaisten ihmisten kanssa.

Mutta onhan se tavallaan hienoa, että meidät katoaviin intiaanikansoihin itsemme usein rinnastavat väestönvaihdoksen vastustajat nähdään ratsastavina sotureina, jotka puolustavat maitaan, eli toisin sanoen kansojensa hyvinvointia!

Howdy hoy!

hennakajava
Perussuomalaiset Espoo

Olen eduskuntavaaliehdokas, valtuustoryhmän 1. vpj. ja 1. varavaltuutettu Espoossa, sekä opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan jäsen. Koulutukseltani olen fil. maist. ja työskentelen opetusalalla. Kotisivuillani kannattaa käydä: hennakajava.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu