Ranska käännyttää turvapaikanhakijat – miksei Suomi?

Suomen päättäjät erästä puoluetta lukuun ottamatta ovat uhranneet tyttöjen turvallisuuden monikulttuurisuusideologialleen. Kun kansa on nyt vihdoin herännyt tähän, puolueiden johtajat – erityistä vastuuta tapahtuneesta kantava Orpo etunenässä – valehtelevat kansalle paksusti. Väitetään, ettei turvapaikanhakijoita oltaisi voitu, eikä edelleenkään voida käännyttää rajoilta ilman turvapaikkatutkintaa.

Tämä on ilmiselvää soopaa, sillä Ranskalla rajatarkastukset ovat olleet käytössä Italian vastaisella rajalla jo kolme vuotta ja maa käännyttää kaikki, joilla ei ole asianmukaisia matkustusasiakirjoja. Rajalta ei voi myöskään hakea turvapaikkaa. Ranska ei ole antanut tätä mahdollisuutta edes alaikäisille, vaan käännyttävät nämäkin rajalta.

Oheisen linkin Ylen jutussa kerrotaan Ibrahimista, joka on yrittänyt Ranskaan jo viidesti eri keinoin, mutta poliisi on napannut hänet joka kerta ja vienyt takaisin Italiaan. Dublin-sopimuksen mukaan alaikäiselle tulee tarjota mahdollisuus turvapaikanhakuun rajalla. Ranska jättää kuitenkin kansainväliset sopimukset noudattamatta vailla sen kummempaa kohua. Miettikää; Macronin Ranska!

https://yle.fi/uutiset/3-10277674?fbclid=IwAR1EC6krrmrjgg3-XftcC5zIJWK_wHIqNw2n-9Lne2MuF3exHHSM4p2aJjM

Milloin Suomen johtopoliitikot lakkaavat olemasta kuin kädettömiä, pää pilvissä ajelehtivia ilmapalloja – youtubisti Niko Riekkovaaran kielikuvaa lainaten.

hennakajava
Perussuomalaiset Espoo

Olen eduskuntavaaliehdokas, valtuustoryhmän 1. vpj. ja 1. varavaltuutettu Espoossa, sekä opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan jäsen. Koulutukseltani olen fil. maist. ja työskentelen opetusalalla. Kotisivuillani kannattaa käydä: hennakajava.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu