Takaisin asiaan Rajat ovat rakkautta - vastuussa jälkipolville, eduskuntaehdokas 2019!

Tapauskertomus: Turvapaikka Hölmölästä höynäyttämällä

  • Tapauskertomus: Turvapaikka Hölmölästä höynäyttämällä

Olin jakamassa vaaliflyereitäni ja törmäsin fiksuun sekä isoja elämän haasteita kokeneeseen naiseen. Hänellä oli ollut useampia miehiä islamilaisesta kulttuuripiiristä, mutta hänellä oli järki päässä ja hän paljasti lopulta, että perussuomalaiset on hänen puolueensa.

Naisen asenne miestensä kanssa oli ollut kuulema aina sellainen, että hän vaati miehiä opettelemaan suomen kielen ja hakemaan aktiivisesti töitä. Hän oli onnistunut tavoitteissaan hyvin. Vaikka nainen oli kouluttanut omat miehensä kunnollisiksi, niin hän oli sitä mieltä, että Suomeen tullaan paljolti nauttimaan sosiaaliturvaa kehittymättömämmistä maista, eikä tosiaan vaivauduta edes opettelemaan kieltä.

Naisella on kaksi erityislasta ja kremppoja. Hän oli kuitenkin niin järkevä, että olisi ymmärtänyt varmasti ilman näitä haasteitakin hyvin sen, miten eläminen ei ole Suomessa helppoa, jos on terveys- ja muita ongelmia. Vaikeassa tilanteessa elävät tiedostavat usein erityisen hyvin, että miten vahvaa ylimääräistä yhteiskunnan panostusta tarvitsevien elämä tulee vaikeutumaan entisestään Kelan varojen ehtyessä haittamaahanmuuton seurauksena. Naisella oli jo ollut vaikeuksia tuen saamisessa lapsilleen.

Kohtaamallani naisella oli monenlaista kiinnostavaa kerrottavaa, mutta kiinnostavinta oli se, mitä hän kertoi turkkilaisesta, joka halusi hänen kanssaan naimisiin saadakseen pysyvän oleskeluluvan Suomesta. Nainen oli sanonut tuolle miehelle, ettei mene tämän kanssa naimisiin. Mies oli kutenkin väittänyt viranomaisille, että heillä on pian häät saadakseen oleskeluluvan. Viranomaiset soittivat naiselle ja kysyivät asiasta. Silloin tämä valhettelu paljastui. Suhde päättyi, eikä mies saanut oleskelulupaa naimalla suomalaisen.

Tämän jälkeen mies haki turvapaikkaa. Se hänelle sitten myönnettiin, kun tämä valehteli, että oli hengenvaarassa Turkissa. Mies oli kuulema väärentänyt dokumentteja väitteensä tueksi. Tässä siis jälleen yksi selkeä tapaus, jossa suomalaisia viranomaisia on höynäytetty ja anastettu oleskelulupa, josta seuraa valtavat elinkaarikustannukset veronmaksajille. Näitä tapauksia on varmasti pilvin pimein, koska tieto ja ohjeistukset leviävät internetissä tehokkaasti. Humanitaaristen maahanmuuttajien elinkaaren aikaisiin nettokustannuksiin voi tutustua tuoreesta tutkimuksesta, josta on toistaiseksi uutisoitu valtamediassa vain Iltiksessä, koska esimerkiksi Hesari haluaa luonnollisesti vaieta asian kuoliaaksi: 

https://www.suomenperusta.fi/julkaisu/maahanmuutot-ja-suomen-julkinen-talous-osa-2-elinkaarivaikutukset/

Nykyinen holtiton maahanmuuttopolitiikka on Suomen upotuspeliä ja ainoastaan perussuomalaiset ja samanhenkiset pienpuolueet irtisanoutuvat tällaisesta maan kaivamisesta suomalaisten lasten jalkojen alta.

Kirjoittaja on perussuomalaisten kansanedustajaehdokas Uudellamaalla äänestysnumerolla 50 sekä vahvana vaikuttajana Espoon valtuustossa ja opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnassa. Kotisivuni löytyvät osoitteesta  www.hennakajava.fi . http://www.facebook.com/Henna.Kajava.Eduskuntaan/?ref=bookmarks">www.hennakajava.fi 

 

http://www.facebook.com/Henna.Kajava.Eduskuntaan/?ref=bookmarks

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän jjrposti kuva
Jari Räihä

Ajatelkaas, maisteri Kajava, Vihervasemmisto pitää kuvaustanne valheellisena tahi ainakin vääristelynä.
Ja höynäyttäminen jatkuu.
Jaa jaa, jaa jaa, kylläpä ..tuttaa (Lapinlahden Linnut)
https://www.youtube.com/watch?v=J_i0_9DXfLU

Käyttäjän PekkaMansala kuva
Pekka Mansala

"Naisella on kaksi erityislasta ja kremppoja...".
Tuossako syy muuttaa Suomeen ? Hyvää kuitenkin, että silmänsä ovat auenneet. Toivottavsti pysyvästi, eikä vaan vaalien alla.

Airi Pulkkinen

Oma länsimainen kulttuurimme on meille parempi kuin islamilainen kulttuuri. Meidän on rakastettava itseämme ja oltava ylpeitä kulttuuristamme, perinteestämme ja sivistyksestämme. Meidän on näytettävä, keitä me olemme. Jossakin vaiheessa joustaminen ja periksiantaminen on lopetettava ja mitä pidemmälle se lykätään, sen rankempaa ja vaikeampaa siitä tulee.

Iranilaistaustainen Alan Salehzadeh: ”Poliittinen islam on huomattavasti vaarallisempi ideologia kuin natsismi.” Natsihallinnon jälkeen ihmeteltiin, miksi hyvät ihmiset sallivat kaiken tapahtua.

Saksalainen pappi Martin Niemöller (1892-1984): ”Paha maailmassa etenee usein juuri siksi, että hyvä ei tee mitään vastustaakseen sitä. Yksikin Euroopan maa, jossa muslimien osuus väestöstä kohoaa yli 30 %:iin, on tulevaisuudessa menetetty sivilisaatio. Islamin opetukset ovat ristiriidassa jokaisen eurooppalaisen valtion perustuslakien kanssa, puhumattakaan eurooppalaisista elämänarvoista. Poliittinen korrektius tuhoaa länsimaat askel askeleelta.

Kuten Martin Luther King Jr. on sanonut: ”Lopussa me emme tule muistamaan vihamiehiämme sanoja, vaan ystäviemme vaikenemisen.”

Yksikin Euroopan maa, jossa muslimien osuus väestöstä kohoaa yli 30 %:iin, on tulevaisuudessa menetetty sivilisaatio. Islamin opetukset ovat ristiriidassa jokaisen eurooppalaisen valtion perustuslakien kanssa, puhumattakaan eurooppalaisista elämänarvoista. Poliittinen korrektius tuhoaa länsimaat askel askeleelta.

Ayaan Hirsi Ali, Neitsythäkki (2005), uusin HARHAOPPINEN (2016)
Juha Ahvio, Eurooppa ja Suomi islamisoituvat (2015)
Martti Ahvenainen, islam Raamatun valossa (2017)
Seppo S. Kosonen, JIHAD islamin pyhä sota (2008)
Tania Kambouri, Naispoliisin rankka arki monikulttuurisessa Saksassa (2017)
Hege Storhaug, islam-yhdestoista vitsaus (suom. 2018), bestseller Norjassa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset