*

Takaisin asiaan

Kaikki blogit puheenaiheesta Apilaperheet

Sateenkaariperheet ry:n perhepoliittiset tavoitteet

Sateenkaariperheet ry:n perhepoliittiset tavoitteet on kirjattu yhdistyksen  verkkosivustolle vaikuttamistyö-osioon. Tavoiteohjelmaa selaamalla huomaa varsin nopeasti, että Suomi ei ole missään mielessä  vielä valmis hyvinvointivaltiona - yhdenvertaisuus ja tasa-arvo kun eivät toteudu lähimainkaan riittävässä laajuudessa eri perhemuotojen välillä.

Priden jälkipyykki valkoisen heteropersunaisen ajatuksissa

Pride-juhlaviikko on ohitse. Mitä mahtaa tuumia siitä tällainen 110 lasissa heteroutta uhoava persunainen? En pysty suhtautumaan vähemmistöseksuaaleihin neutraalisti, vaikka pitäisi. Näiden baareissa soitetaan yleensä paljon parempaa ja seksikkäämpää musaa, kuin heterobaareissa. Ihmisiä on kivempi katsella, kun näyttävät erilaisilta, kuin perustallaajat. Naispuoliset vähemmistöseksuaalit tuntuvat minusta sympaattisemmilta, kuin heteronaiset keskimäärin, koska ovat enemmän omia itsejään, kun ei tarvitse yrittää vaikuttaa naiselliselta.

Polygamia on käytännössä jo entistä useamman lapsiperheen arkea

Polygamialla eli moniavioisuudella ymmärretään yleisesti avioliiton muotoa, jossa yhdellä henkilöllä on useita aviopuolisoita samanaikaisesti. Yhden henkilön ympärille kehkeytyneen tiiviin sosiaalisen perhe-elämän lisäksi polygamiaksi luetaan laajemmassa mielessä myös ryhmäavioliitot ja ryhmäsuhteet.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä