*

Takaisin asiaan

Kaikki blogit puheenaiheesta Homo-ja lesboperheet

Priden jälkipyykki valkoisen heteropersunaisen ajatuksissa

Pride-juhlaviikko on ohitse. Mitä mahtaa tuumia siitä tällainen 110 lasissa heteroutta uhoava persunainen? En pysty suhtautumaan vähemmistöseksuaaleihin neutraalisti, vaikka pitäisi. Näiden baareissa soitetaan yleensä paljon parempaa ja seksikkäämpää musaa, kuin heterobaareissa. Ihmisiä on kivempi katsella, kun näyttävät erilaisilta, kuin perustallaajat. Naispuoliset vähemmistöseksuaalit tuntuvat minusta sympaattisemmilta, kuin heteronaiset keskimäärin, koska ovat enemmän omia itsejään, kun ei tarvitse yrittää vaikuttaa naiselliselta.

Milloin islamilaiset maat alkavat edistää apilaperheitä?

Maailmassa on useampia vakavia ja lähes ylitsepääsemättömiä ongelmia, joiden kanssa painia, mutta seksuaalivähemmistöjen yhdenvertaisuus oli jostain syystä vaikea saada kuntoon ja pois agendalta Suomessa. Maailmalla tilanne näyttäytyy todella synkkänä ja merkittävin tilanteen lukkiuttava tekijä on islam. Nokan tunkeminen muiden makuukammariasioihin ja siihen liittyviin sopimuksiin aiheuttaa minussa kasvissyöntihenkisenä, 100 %:na heteronaisena ärtymystä.

Homo- ja lesboparien lapset menestyvät heikommin koulussa

Viime syksyllä kun Tahdon-kampanja ja enemmistö suomalaisista toimittajista ajoi voimakkaasti homoliittojen laillistamista, yksi keskeisistä väittämistä homoliittojen laillistamisen puolesta oli se, että tiede ei ole havainnut eroja homo- ja lesboperheissä kasvaneiden pärjäämisessä verrattuna heteroperheiden lapsiin. Kuitenkin kun tarkastelee tarkemmin, mitä tutkimukset todella osoittavat huomaa, ettei näin välttämättä ole esimerkiksi koulumenestyksen kohdalla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä