*

Takaisin asiaan

Kaikki blogit puheenaiheesta Islamilainen terrorismi

"Liikenteessähän kuolee enemmän kuin terrori-iskuissa!"

Miten suhtautua joidenkin suvaitsevaiston edustajien härskeihin terrori-iskujen merkityksen vesitysyrityksiin, kun iskuissa kuolleiden määriä verrataan liikennekuolemien määriin? Tässä omaan mieleeni pompahtaneita perusteluja näiden kahden ilmiön eroavaisuuksille meidän mahdollisten uhrien kannalta.

Vainko impivaaralaiset ymmärtävät?

Huhujen mukaan olemme saamassa lisää lomalaisia suomeen. Saamme jälleen uuden syyn leikata julkisia menoja, lisätä toleranssia väkivallalle ja luopua suuremmasta ja suuremmasta määrästä vapautta. Pelolle emme tietenkään saa antaa valtaa mutta mitä muuta mahdollisuutta jää kansalle jolta on riisuttu pois kaikki muut mahdollisuudet käsitellä vieraan kulttuurin miehitystä? Toisin kuin paperittomilta kunniakansalaisiltamme, meiltä suomalaisilta odotetaan lain kirjaimen pilkun tarkkaa noudattamista joten me emme voi edes keskustella asioista niiden oikeilla nimillä.

Trump sen teki

Trump sai ainakin toistaiseksi läpi osittaisen maahantulokiellon viime maanantaina. Mikrotasolla tällaiset kiellot ovat ikäviä, mutta pitkällä aikavälillä toivon, että ne toimivat poliittisena viestinä niille maille, joita kielto koskee. Olisi myös suotavaa, että muut länsimaat yhtyisivät samaan boikottiin ja samalla innolla kuten silloin, kun Venäjää lähdettiin eristämään länsimaiden yhteisöstä. Onhan Krimin valtaus lopultakin pikkuasia sen rinnalla, miten monta naista silvotaan, kivitetään tai murhatan kaiken arvostelun yläpuolella olevan islamin nimissä.

Helsingissä epäillään terroriteon suunnittelua – välittömät toimet tarpeen

Iltapäivälehdet uutisoivat tänään, että Helsingissä olisi valmisteltu terrori-iskua ja kohteena olisi ollut Temppeliaukion kirkko. Mittava poliisioperaatio Etu-Töölössä viime sunnuntaina liittyi ilmeisesti juuri tähän ja tavoitteena oli tavoittaa rikoksesta epäilty henkilö. Tällä erää operaatiota ei kuitenkaan jatkettu sunnuntain jälkeen, vaikka henkilöä ei tavoitettu.

HERÄTYSTÄ POLIITIKOT TARVITSEVAT

UUSHERÄNNEITÄ tarvitaan -- Amerikan trumpetti Donald Trump, Ranskan makromies Emmanuel Macron, perussuomalaisten terhakas Sampo Terho ja ... tässäkö ne oikeasti terrorismin uhkaan heränneet poliitikot sitten olivat? Nykyisessä halla-ajan Suomessa tarvitaan Terhonn lisäksi ainakin yksi ihan välttämättä: Jussi Halla-aho.

Terrorismi kehittyy Suomessa

 

Suomeen saapuu jatkuvalla syötöllä suuri määrä turvapaikanhakijoita ja heidän joukossaan myös kansainväliseen terrorismiin kytkeytyviä henkilöitä. 

 

Emme nykyisin tiedä tulijoiden taustoista juuri muuta kuin sen minkä he itse ilmoittavat.

 

Blogaus terrorista

Monelle on varmasti jo selvää että me, tavalliset kansalaiset, olemme karjaa.Meillä ei ole niin väliä kunhan väkeä riittää elättämään suuryrityksiä sekä ylläpitämään johtavan kastin hulppeaa ja äärettömän turvallista elämää.

Jos susi sattuu viemään laumasta lampaan tai kaksi, mitä sitten? Jäljelle jääneet ovat tapahtuneen vuoksi helpommin hallittavissa.Samalla lampaille kerrotaan kuinka ihastuttavan upeita olentoja sudet ovat. 

Kerrotaan kuinka lampaiden elämä kovasti rikastuu kun paimen kaikessa viisaudessaan on ne sisään päästänyt.

Kulttuurien yhteentörmäys manchesterilaiseen tapaan

Manchesterin terrori-iskusta epäillystä Salman Abedista ja tämän perheestä on uutisoitu asioita, jotka nostavat jälleen pintaan muslimiyhteisöjen suhteen länsimaiseen yhteiskuntaan.

Tiedot tapauksesta vahvistavat – edellisten iskujen tavoin – epäilyjä islamin ideologian sopeutumattomuudesta länsimaiseen kulttuuriin.

Se, että Manchesterin iskun kohteeksi oli valittu seksuaalisuutta korostavan amerikkalaisen nuoren naispopparin faninuoriso tämän megakonsertissa, ilmentää symbolisestikin kulttuurien välisen yhteentörmäyksen jyrkkyyttä.

Rakkauttako?...eiku syvää inhoa, myös "omia" kohtaan

Myötätuntoa, rakkautta, ymmärrystä ja inhimillisyyttä tarjotaan taas kerran unilääkkeeksi, vaikka jokainen meistä tajuaa, ettei muuta tunnetta ole jäljellä kuin umpisyvää inhoa (linkolalaiset erikseen).

Mikä saa ihmisen ajamaan rekan väkijoukkoon?

Asiallinen keskustelu Ylellä jota asenteelliset toimittajat eivät onnistuneet ihan kokonaan pilaamaan.

Kuvakulmasta johtuen "lautaset" olivat hyvin esillä ja mikäpäs siinä.

 

http://areena.yle.fi/1-3760148?autoplay=true

 

 

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä